Fénytechnika

A mai rendezvények elengedhetetlen eleme a modern technika legújabb vívmányát nyújtó fénytechnika. A fiatalos esküvői hangulat megteremtésének egyik fő pillére.

INVOLIGHT – SLIMPAR 766
Led, derítő, DMX, 42W, 7x6W RGBWA+UV LED, vezérelhető + távirányító – hangulatvilágítás, oszlopok megvilágítására szolgál

MARQ Gesture Spot 100
Led, mozgófejre szerelt intelligens fény, slavemódok, vezérelhető – komplex fényjátékot hoznak létre

SoundSation 4 Led Kit-Party (LED)
4 db kompakt LED-es lámpa, 30W, mindegyik lámpa 81 db LED-et tartalmaz, vezérelhető, beépített vezérlőegység – csodálatos effektus teremtés, akár DMX vezérlő nélkül is

Hangtechnika

Az esküvők egyik alapigénye a megfelelő hangosítás. Fontos minden apró részlet – beszéd, zene, énekesek hangzása. Ennek eléréséhez kizárólag megbízható, felsőkategóriás QSC hangfalakat, illetve speciális igényekhez alkalmazható mikrofonokat használok. Eszközparkommal biztosítani tudom, hogy a nagy napon ne csak a zene és beszédhang legyen jól hallható, de közben a násznép egymás közti háttérbeszélgetése is zavartalanul zajlon le. Nagyon fontosnak tartom a professzionális technikai hátteret, mert csak így érhető el a tökéletes hangzás!

QSC K10.2 aktív hangfal
Professzionális 2-sávos aktív hangfal szett, K.2 széria. Teljesítmény 2000 watt, prémium 10 ” mélynyomó és 1,4” HF kompresszor magassugárzó titán membránnal. Szellőztető rendszer nagyon alacsony zajszínttel, DMT design DMT (Directive Matched Transition), belső korrekciók, csatlakozók: t XLR / F plusz 6,3 mm TRS önálló színtszabályzóval. Az első fel van szerelve egy opcionális bemeneti szintet a MIC / LINE (mikrofon vagy vonal), a második bemenet a HI-Z / LINE. (magas impedanciájú vagy a vonal)

AKG – Mini2 Vocal Dual – vezeték nélküli mikrofonok
Kristálytiszta hang, két HT40 Mini adó, két mikrofon, LED-es funkció-kijelző az adón

Kiegészítők

PIONEER XDJ-RX2 – DJ média lejátszó, kontroller
USB, MP3, MIDI képes, 7″ LED touchscreen, beépített effektek, 2×8 RGB pad

MACBOOK PRO LAPTOP
(Jogtiszta programokkal ellátva)

ADJ Pro Event Table – fehér selyemlepedővel 
Professzionális DJ asztal

BEAMZ B2500 – buborékgép
Nagy teljesítményű buborékgép, látványos, vezeték nélkül is használható

Szabó Márk EV.  |  adószám: 55339526-1-40


Esküvői szolgáltatás az ország bármely területén

© M. Tailor – event & wedding DJ  |  Adatkezelési tájékoztató
Szebeni Design

error: