Célom egy igazán látványos és a jelenkor elvárásait messzemenőleg teljesítő hang, fény és látványtechnika biztosítása a tökéletes rendezvényért!

Esküvői és rendezvény DJ szolgáltatás

Az alkalomhoz illő esztétikus és látványos DJ pult. Előre megbeszéltek szerint megtartott műsor. A kedvenc zenéket, zenei stílusokat játszom a 60-as évektől napjainkig.

Professzionális QSC aktív hangrendszert használok. A hangrendszer 150-200 fős rendezvények hangosítására is alkalmas!

Házasságkötési szertartás hangosítása

Ha a házasságkötési szertartás helyszínén nincs hangosítás és szeretnék, hogy a vendégek jól hallják az anyakönyvvezető beszédét és a szertartásra kiválasztott zenéket!

Fénydekoráció

A falak fénnyel színezése, ami látványos dekoráció. A terem színe összehangolható a díszítés többi elemének színével. Led-es reflektorokkal a falak megvilágítása az Önök által kiválasztott színnel. A buli közben váltakozhat a falak színe, ez is emeli a rendezvény hangulatát.

Fotó, videó vetítés

Az Önök által kiválasztott fotókból összeállított videó vetítése a képekhez illő zenével és feliratokkal megszínezve. A legszebb, legemlékezetesebb pillanataikat válogassák össze a gyerekkorról, a megismerkedésről és az eddig együtt töltött időről. A slideshow elkészítésében segítek vagy el is készítem, ha kérik!

További szolgáltatások

Családi, baráti, (születésnap, névnap, évforduló, ballagás) céges vagy egyéb rendezvények, előadások és konferenciák hangosítását is vállalom.

Néhány fontos részlet, amiről beszélni kell és számomra természetes:

Szabó Márk EV.  |  adószám: 55339526-1-40


Esküvői szolgáltatás az ország bármely területén

© M. Tailor – event & wedding DJ  |  Adatkezelési tájékoztató
Szebeni Design

error: